Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STILLA ÖNSKAN




JAG ÖNSKAR ATT ALLT VORE BRA


JAG ÖNSKAR ATT JAG VAR PIGG OCH KRY


JAG ÖNSKAR ALLA NÄRA OCH KÄRA FRAMGÅNG


jAG STÅR OCH STAMPAR KOMMER INGENVART



JAG ÖNSKAR JAG FICK HJÄLP ATT KOMMA VIDARE


JAG VILL SÅ VÄLDIGT MYCKET


KLARAR MINIMALT AV ÖNSKINGARNA




JAG ÖNSKAR ATT DET KOMMER BÄTTRE TIDER


ÄVEN FÖR MIG




Fri vers av arja savela
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 08:55



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag önskar bättre tider för DIG

Kram!
2010-07-20

  Monika A Mirsch VIP
exakt, Arja, skriv för brinnkära livet, och se dig om - du har redan skrivit, denna text och många många - håll hårt i den Arja som skriver intressanta fina texter!
2010-02-23

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gör det

det är bara att föreställa sig det så
2010-02-23

  Fredrik Stillesjö
Hej arja!

Det är jag helt övertygad om. Hälsar Fredrik
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela