Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISTAPPAR

Fruset vatten
stalaktiter
Bland SJ:s växlar
växer stalagmiter
gör vägvalet
omöjligt

Solens strålar
prismadelar sig
genom istappar
mot väggens murbruk
där färgspektran
åmar sig

Istappen ett mördande
vapen
av frusen renhet
livselixir
Utan vatten inget liv




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar