Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE KÄRLEKAR OCH EN DRÖM

Min första kärlek ger jag Gud
han har skapat mig, och livets inre bud

Min andra kärlek är en form för uttryck,
en musik, en poesi

Min tredje kärlek är min nästa,
filantropi, en ljuv harmoni

Jag när en dröm, ja en vision,
om jag yppar nu, det blir falsk ton




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar