Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppsan nu ska jag visst vara något annat


Ministernyatider



som utomstående

verkar det konstigt

att bara byta

ministerpost

hur ska de hinna

sätta sig in i allt?

beundransvärt också

de er så positiva

självsäkra

men

hur påverkar det VÅR framtid?




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 19:20



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, bra fråga! Hur kommer det att påverka oss?
2010-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt... Men så
betyder ju minister
den lille herren... Så
vem vet det är kanske
inte så mycket de be-
höver ta till sig i sin
rol,. även om man
trott det, för fort
går det ibland att
bolla trolla över sig
till något annat...
Och de har ju experter
att rådfråga, men jag
har alltid undrat hur kan
en minister välja rätt
utan att ha full kunskap
i ämnet...
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel