Inför julen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför julen




ATT STÅ I KÖ

Det är så varmt
tuppar nästan av
är den för lång
så går jag ut igen
                  å igen
                  å igen

Köper inget
inget blir köpt
men jag bara står
i kö
och sen tuppar man
nästan av
och då går jag ut igen
                        å igen
                        å igen

Aldrig blir det några
julleklappar




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 170 gånger
Publicerad 2010-02-23 19:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att fira jul. Julen är en satanisk och hednisk tradition.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar