Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANDSKAR

Olle sjöng om en Fnill
och i tummen låg Lummen
som åt upp hela vanten.

Men i handskar vad bor det där?

Jag vet inte ännu vad det är.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 20:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Adophson var kung.
Älskar hans sånger.

Hade Ansgar handskar?
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar