Denna dikt är mitt bidrag till antologin "Poesi På Väg" från Författares Bokmaskin.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dikt är mitt bidrag till antologin "Poesi På Väg" från Författares Bokmaskin.




GUD I POLITIKEN

oh min Gud på
himlens tron
varför får du aldrig
vara med
i politikens kamrar

människor
vill inte
törs inte
får inte
bryr sig inte

men skyller all
vedermöda
ondska
mörker
och ekonomisk kris

att det är ditt fel
säger dom
det kan inte finnas
någon Gud som det ser ut
säger människan
och stänger dig ute




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 20:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud hör inte hemma i politiken.
Politik är från djävulen.
Själv vägrar jag att rösta, river mitt röstkort och uppmanar andra att göra samma sak.
2010-02-23

  peter markurth
giar den
2010-02-23

  peter markurth
giar den
2010-02-23

  peter markurth
giar den
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar