Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte konstigt at de blir galna på mig, de blev ju galna på varandra.


1+1=1

Förlåt mamma för att jag är en sådan tidsoptimist
men du förstår, jag har så mycket pappa i mig
och som du vet, så kommer han aldrig i tid.

Förlåt pappa för att jag hatar att se på sport
men du förstår, mammas gener flyter i mig
och du vet hur mamma alltid sa att hon hade bättre saker för sig

Förlåt att det är så mycket svårare att skiljas från mig
än det var att skiljas från varandra
men en dotter har man livet ut

Och nog vet jag att ni älskar mig
men ni måste förstå att jag är en produkt av er
och jag har er båda i mig

även de sidorna som ni inte kunde leva tillsammans med




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-23 20:05



Bookmark and Share


  AjBi
Otroligt bra beskrivet av hur 1+1 = 1 dvs en alldeles egen unik person... genialt i all sin enkelhet. *applåd*
2010-03-01

  Karin E
Jättebra uttryckt, verkligen. Glöm inte bort att du är DU, en egen människa. Ingen produkt.
2010-02-24

  Lina Olivia
Bra!
2010-02-23

    ej medlem längre
Hmm... Jag känner igen det här. Även fast mina föräldrar inte direkt bråkar. Men nog är det som du säger.
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
1+1+1 is three (The Beatles)

Jag hatar också sport.

I viss mån hade Marx rätt. Man är en produkt av sin miljö. I viss mån. Allt är inte genetiskt betingat.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia