Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MURAR

Dom finns i
tegel och i
cement

Dom stoppar mig
där dom står

Dom finns i trä
och som
gärdsgårdar
De kallas plank
mellan fä och fä

det kan vara
gjort som en gyllne bur
och finnas
inombords
en själens mur

Gränsen mellan öst
och väst
mellan präst och skomakarläst.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 20:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns även murar och gränser som Gud upprättat.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar