Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvändsgränd

...

varför vill jag ha
det jag inte kan få

varför kan jag inte
vara nöjd med det jag har

varför kan jag få
det som inte gör mig nöjd

varför har jag då



ingenting




Fri vers av Shadow
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-11-01 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow