Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPILOGEN

Sammanfattningsvis
kan sägas att jag är nöjd

Jag tittar ut över
Lambaröfjärden
Vänster
Höger
Rakt ut
Båtar på Mälaren
Vågor
rullar in mot en
öde strand

Detta är utan tvivel
en vinjett för döva öron
Kanske att solnedgången
och vinden
dofterna
kan få den mest obetänksamme
att stanna upp och betänka
-Vad gör jag här?
-Ddet är ljuvligt att sitta här
men...?

Då kan det vara tryggt
att VETA
      VETA att...
Jag bidar min tid
och prövar möjligheten att
Om Du finns GUD så vill jag
att DU ska veta
att jag väntar på DIN hjälp
      KOM
      KOM IN
      KOM NU

Vågorna rullar
              rullar
              rullar




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-23 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar