Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå vackra ord...


Glömd - Vilket ord.



Tänk att bli bortglömd – kvarglömd – glömd.
Att sitta ensam på hemmet, räkna nya rynkor och äta löskokt ägg – bortglömd.
Att stå mitt på torget i främmande stad med tårar nere i halsen – kvarglömd.
Att vara som jag - bara glömd.
Alla står vi där en dag – alla är vi glömda av någon.
Hur hanterar du det?

På café med suspekta personer:
- ” Allvar nu! Lyssna bara på ordet: Glömd. Kan du höra det?”
- ” Höra vadå? ” Hon ser oförstående på mannen bakom stora solglasögon.
Han suckar som bara grunda människor i djupa samtal kan.






Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-06-27 21:42



Bookmark and Share


  Myself
du beskriver väl hur det känns för VÄLDIGT många människor..
du är inte ensam,även om det känns så
Tack!
2004-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg