Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyr i juni

Det var du och jag
Mot världen
På färden
Mot nya äventyr

Vi jagade solen
For med vinden
Som hinden
I en ständig dans

Lyckan spreds
I ett virr
Av massa stirr
Ständigt hand i hand




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia