Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tänker du på?

Vad tänker du på
när jag ligger i din famn
du ler
viskar "jag älskar dig"
du kysser mig länge....
ligger och tittar på dig
dina ögon är stängda
du sover

ser på dig
undrar vad och om du drömmer
jag har hittat hem
har hittat den famn jag sökt
dina andetag
vaggar in mig i sömn
"godnatt min älskling"




Fri vers (Fri form) av Sabina "ops"
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 02:41



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Fint, moget, behagligt. Poetiskt.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna