Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och du

Jag kan int sätta ord på det
inte be om det
jag måste bara hoppas
inom bankar hjärtat
frustrationen
Låt mig inte vara så osedd
dina ord skänker mig mer än du kan ana
och du lät mig falla
hur kan du låta mig sitta här
orörd
och längtad




Fri vers av poetlinan
Läst 473 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-24 11:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Berör och talar! Om hur det kan kännas. Starkt!
2010-08-28

  Michaela Dutius
berör på djupet- fångar en tanke....delar den och en kaskkad av tankar möter mottagaren
2010-02-25

  Carola Zettergren
Enastående poesi!
2010-02-25

  isabell.larsson
längtan är jobbig, speciellt om man väntar ovetandes...
bra text.
2010-02-25

  blaite
Ja hur kunde hon eller han. Kalasers text om att vänta
2010-02-24

  David Calvert
I like it.
2010-02-24

    Collection
"Låt mig inte vara så osedd
dina ord skänker mig mer än du kan ana" verkligen min favorit del. Du visar den totala hopplösheten man står inför när man längtar otroligt mycket. En applåd för dig
2010-02-24

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2010-02-24

  firefire
ja gud vad jag känner igen mig där,så fint beskrivet av dig ..längtad och orörd....
2010-02-24

  peter markurth
stark
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan