Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smältpunkt




så den är vacker

lavinen som begraver

oss och vi har




våra referensramar men

vi skriker inte när

våren kommer




vi flyter med

smältvattnet i något

som kan likna




en världsomsegling

i ett nötskal




i för stora gummistövlar

och oproportionerliga leenden




fast min ena läcker,

stöveln




Fri vers av molly crayons
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-24 14:24



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön vårton i den här som får mig att le och vad gör en sådan läcka då !?
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons