Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet jag ska inte skriva på Engelska. Ord som bara kommer


the road

I don't want to feel
this emptiness
the widths
within

I want to turn away
be free from the pain
again

but that road is closed
from entering again




Fri vers av virre
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-24 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre