Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSTRÅLEN TITTADE FRAM




MINNS NI VINTERN 1977 NÄR VI HÖLL PÅ DRUNKNA I SNÖ


JAG BODDE I GRÄNGESBERG DÅ OCH VÄNTADE SMÅTT


SOM JOBB HADE JAG ATT KUSKA RUNT MORGONTIDNINGAR


BILEN VAR EN GAMMAL AMAZON MED SOMMARDÄCK



GAMLA GUBBAR KOM MIG TILL MÖTTES


NÄR JAG PULSADE I SNÖDRIVOR MED MAGEN I VÄDRET


JAG KÖRDE FAST HELA TIDEN OCH VI KRÅNGLADE


TILLS DET INTE GICK LÄNGRE



BARNETS FAR FICK FÖLJA MED OCH HJÄLPA TILL


HAN JOBBADE PÅ SÅGEN DAGTID


VI FICK VÄNTA PÅ BEBISEN I 10 MÅNADER OCH 10 DAGAR



TIDEN VAR FELRÄKNAD MEN TILL SLUT KOM HON


EFTER TVÅ DAGAR BEHAGADE HON ÖPPNA BÄGGE ÖGONEN


TÖSEN BLEV ALLAS SOLSTRÅLE


HON HAR ALLTID VARIT SNÄLL OCH GOD



SOLEN KOM TILLBAKA DEN VINTERN IHOP MED MIN LILLA TJEJ


I DAG HAR HON EN EGEN LITEN ENGLA FLICKA


SÖTA TVILLINGSYSTERN TILL BROR SIN


JAG HAR BLIVIT EN STOLT MORMOR




Fri vers (Prosapoesi) av arja savela
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-24 18:37



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
SÅ VACKERT BERÄTTAT, OCH VILKEN KÄMPE DU HAR VARIT, OCH JAG HOPPAS ATT DU EN DAG FÅR LÖN FÖR ALL MÖDA, DU HAR FÅTT FINA BARN OCH BARNBARN, JAG HAR OCKSÅ EN ENGLA SOM DU VET. DU HAR MÅNGA SOLSTRÅLAR, DITT BARNBARN, DINA BARN OCH DIG SJÄLV, FÖR DU ÄR OCKSÅ EN SÅDAN SOM SPRIDER LJUS.
VÄL SKRIVET, DU STOLTA MORMOR
2010-02-26

  Monika A Mirsch VIP
det var mig en historia - att vara supergravid - jag ler i snön - varmt och vardagsnära!
2010-02-25

  Lavinia Röd
Vilken härlig historia och jag gratulerar till fina barn och barnbarn!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela