Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Postverkets Postludium

~*~

Mannen i Tomteboda bakom kassan
trodde det var nå't lur som programmet Hassan
när de sa att för att få fart
så skulle de få kicken snart
från att sitta och dela ut brev, vem ska då dem lassa
    
LPWJ 24/02/10




Bunden vers (Limerick) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-24 19:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hör till dem som saknar gamla typ av posten efter en massa strul med nuvarande hantering.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP