Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gud gav mig...

 

 

När

Gud delade ut kvinnor på männen

och gav dig till mig

kände jag att han var jävig med mig

och motsade sina egna sakrala skrifter

gav mig vinet och gav dem vetet

gav mig rosen och gav dem stjälken

 

När

Gud gav dig till mig

kände jag att han hade laddat

allt för min resa

och emotsade sina egna sakrala skrifter

 

När

Gud presenterade dig för mig och gick hem

tänkte jag skriva ett brev till honom på

ett blått papper

blått kuvert

och tvätta det

med blå tårar

för att han valde dig till mig

för jag vet att gud tar bara emot kärleksbrev

 

När

jag fick dig som en ros i mina händer

kysste jag Guds hand

måne

planeter

en i taget

jag kysste även stora moln

och små moln som fortfarande går i skolan

och de vita duvorna som ska bära din vita brudklänning




Fri vers av issac.a.m
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-10 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten Var Rigtigt Full Av Kärlek
2010-07-14

  Aisha VIP
OMG......! ;-)
2010-07-13

  kärleks ängel
sammet för varje kvinna att läsa
2010-07-13

  Sunlight
En mycket vacker dikt, som efter varje läsning ökar i dimension.
Högstämt gyllene strofer, med både över- och undertoner...
2010-07-13

  Anna*
Så fint skrivet om den speciella kvinna som Gud utsett
2010-07-13

  SagaArt VIP
Vacker hyllning till kvinnan. Gillar tvetydigheten i texten - det är allmänt känt att "rosen" även har taggar. Rosen är den svåraste att "skörda" -men - rosen även är en "doft av glamour".

Din text får mig att tänka på en annan vacker text jag gillar; "Mannen är ett tempel, kvinnan är ett altare. Framför templet tar vi av hatten, framför altaret faller vi på knä." - Victor Hugo –
2010-07-11

  Suzy med punkterna
Underbart vackert...kärlekens längtan
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m