Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haussning ger bassning eller hur man devalverar tre kronor till en och femtio




Stup i kvarten

 

Så stöp de då
igen

som de gör
stup i kvarten

och alla experter
är som vanligt
i fritt fall
cyklandes på vinden

skynda er upp
så får ni se
när de vänder

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 2360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 08:55



Bookmark and Share


  walborg
Illusionister och manipulatörer som säljer luft och som kallar sig experter på Dina, obs Dina pengar, med den enda säkra vinsten som går i deras fickor och Du står för all förlust, Din dummer!!!!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer