Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan det kännas?

Har en så vacker längtan efter dig!
den sprider sig längs ryggraden
sugande värme fyller min kropp!

drömmer om en tidig varm sommar dag
ligger jag i gräset och ser på
när maskrosen sprider ut sina frö
Vinden sveper med solstrålar över min hud!
drömmen blir en längtan en saknad




Fri vers av kärleks ängel
Läst 506 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-25 08:57



Bookmark and Share


  firefire
ja det var verkligen en vacker dikt ,en vacker längtan!
2010-05-18

  Suzy med punkterna
Äkta känslor och längtan....
2010-04-11

  Miss Mod
Denna längtan, känner jag också.
2010-04-04

  oMareld
vilken stark längtan


som du sa

en saknad
2010-03-13

  Suzy med punkterna
Så fantastiskt vackert sprider du orden och känslan av sommar luktar grönt ända hit.
2010-02-25

  Monika A Mirsch VIP
o, så doftande vackert - tur att snön lite svalkar de alltför heta stämningarna
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel