Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGELBUNDET

Nä jag kan inte,
jag oroar mig hur vi skall
ha råd med hyran.
Du har ju inget jobb.

Nä inte nu...har du ringt
om sommarjobb åt sönerna?

Sex?
Ja om vi kunde resa
bort
bara för en helg eller så.

Vad hade du tänkt dej för
något till middag?
Nä inte nu,
jag är trött, har så mycket på jobbet
just nu är jag nästan den
enda ordinarie normalt skall
vi vara minst två.

Hur blir det med
husrenoveringen
har du kollat upp det?
Jag kan inte
innan allt det här är ordnat
jag oroar mej för mycket
ja jag vet men...

***

Det kommer inte den dag
när allt detta är överstökat.

Jag behöver sex regelbundet
annars kan jag inte tänka klart.
Nu har ett halvår gått...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 09:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Den frågeställning som utvärderingen avser att besvara är om regelbundet byte av perifer venkateter kan minska förekomst och svårighetsgrad av tromboflebit.......
förlåt, var inne på någe annat. Ja, sex är bra regelbundet så
2010-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Då slår jag dig med flera år.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar