Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största rädsla

Jag är inte speciellt rädd för ormar
och jag tycker spindlar är helt okej
Jag är inte rädd för mörker längre
och jag klarar av höga höjder

Alla jordliga, vanliga saker
skrämmer mig inte längre
Jag har en värre fiende
en som inte vill ge med sig

Jag är livrädd för min framtid
och rädd för att bli alldaglig
Jag är rädd att bli gift med en Svensson
och skaffa V.V.V. medan mitt liv tickar på

Jag är rädd för att smälta in och försvinna
och jag är rädd för att aldrig bli speciell
Jag är rädd för att bli statistik i ett samhälle
och följa ett enda mönster för resten av mitt liv

Jag är livrädd, men ändå går jag allt närmare
för jag kan inte göra annat än att vänta
Och be till allt heligt att jag vågar ta en chans
som kan förändra resten av mitt liv




Fri vers av Sikska
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-25 09:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Är det inte ensamheten som är min grannes största rädsla? Att möta döden ensam. Hur kan detta mitt antagande om ensamheten sporra kyrkan till stordåd?Jag funderar över vilka rädslor jag själv har. Och så funderar jag över hur jag kan skydda mig på bästa sätt. Den största rädslan i min värld är att inte kunnat leva fullt ut, innan jag dött
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska