Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it's just a little crush

Du är ingen grekisk gud på nått sätt
Men jag vet att du gör något rätt
För min blick söker sig alltid till dig
Vad är din hemlighet, snälla säg!

Man märker dig inte i början
Bara det lysande gula på tröjan
Men medan man kollar förbi alla de andra
Är det på du som får blicken att stanna

Man måste kolla på dig en, två, tre gånger
För ditt leende är tagen från romantiska sånger
Och världen står plötsligt helt stilla i väntan på dig
Medan jag väntar på att ditt leende blir till mig




Fri vers av Sikska
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 09:38



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Sött skrivet lilla syster:) *applåderar*
2010-02-25

  Svartsilver
Gullig dikt med fint rim.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska