Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psyket eller döden nästa?

Mina darrande & rastlösa Ögon
Söker sig överallt i rummet

Kommer jag någonsin att sluta få ångest?

Får jag ångest över att inte ha något att oroa sig över?
Eller är det bara så att all smärta varar i mig förevigt?

Är jag rädd för att jag inte har några tomma hål? ( Om jag nu inte har det )
Jag vet inte längre vem jag är.

När jag ser in i min själ & på min spegelbild
Vem är det då jag ser?

Vem?
Vem?!

Vem fan är jag igentligen?
Vad fan är det jag vill igentligen?

Jag hatar världen
Men jag är rädd att jag kan leva i den

Varför verkar självmord så jävla avlägset?
Jag är en människa byggd på åsikter..

varför är jag inte död?
varför stoppar jag inte mitt lidande på en gång?

Varför lever jag?

Sluta följ efter mig!

Jag är inte ensam eller?

ska jag döda er alla?
Ska jag behöva leva bland er?
Ska jag behöva leva & varför?

jag är inte som du
Jag är inte som någon.
Detsamma gäller er

Vi är ingen & allt

Är jag en människa byggd på galenskap & psykiska sjukdomar?

Vem är jag?
vem fan är jag?!

vad är det jag vill..

jag vill inte leva
För att i andra stunden vilja leva lite granna.

Snälla lås in mig eller skut mig.

Tomma paranteser
som ibland är fyllda med skit

( )

( .... )

( ..........)

..... ?

Spy.. jag vill bara spy!

Är det er eller mig själv som jag hatar?
Det är nog allting ( Förmodligen )

jag är en vrickad jävla parantes med en jävla massa spykänslor över sig




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 12:21



Bookmark and Share


  DerMond
Starkt, laddat. Ta hand om dig vännen.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl