Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt nya intresse. performance, föreställa sej, vad är våra föreställningar, vad händer när våra föreställningar om en plats eller personer förändras...något sånt tänkte jag...och skrev...


Performance

Stå en minut helt tyst med ryggen mot en vän
skrika trettio sekunder
vända sej om i en skräckmask eller clownmask
som glädjespridare lyckodödare
stå tio meter ifrån varandra
tysta i en minut
viska en dikt
vända sej om och gå åt olika håll
stå på en tågstation
med en orange fjäril i ärmen
stå i ett stort rum fullt med folk
se hur en fågel landar på ens skugga
börjar picka smulor ur skuggans hjärta
stå en minut helt tysta
med en liten spegel i ena handen
och en plastpistol i andra
vänta in våren
stå mittemot varandra
luta pannan mot den andres hals
och läsa några rader av Plaster Poetry
byta kläder och gå åt olika håll
stå mittemot varandra
på en tågstation i en stad i Sverige
klockan fyra på eftermiddagen
mittemot varandra tysta i en minut
och sen




Fri vers av Lose
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 13:32



Bookmark and Share


  Plaster_Poetry
Oj, antar att det är mig du refererar till...kul ;)

*gillade verkligen: "med en orange fjäril i ärmen"
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lose