Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tills döden.



bär du mig, nu när min plats är tom.
ser du hur ljuset smeker träden
under molnen.

han bär min toga, hon mitt silverhår.

ålderdom.

slutet kom, och vid min gud
vad jag hoppas du är mig nära.




Fri vers av Svartsilver
Läst 388 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-02-25 13:41



Bookmark and Share


  kråkan VIP
jättefin..tack!
2010-03-05

  blaite
15 av 3 möjliga haha. Så bra att man för en sekund slutar andas
2010-03-05

  Pah
kan inte förklara vad det är som fångar mig här. kanske är det lugnet jag lever med varje dag. lugnet utom hursomhelst. det viskar och betryggar. dina sånger och längtan inåt och vidare upp. bokamärke. nu middag för fan.
2010-02-26

  Marlboroman/Hg VIP
Åtta av tio. Berör.
2010-02-26

  Suzy med punkterna
Undersköna ord
2010-02-25

  T.R Ekman
Vackert....man kan ta på orden.
2010-02-25

  Annie b'larsson VIP
Så vackert att jag tappar andan.
2010-02-25

  walborg
En så vacker dikt om en finstämd relation. Varmt tack!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver