Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen.Tankar.Livet.




Jag tänker inte dra för mina gardiner

Jag har kämpat mej från botten
och jag tänker stanna kvar.
Jag är egen som person
och jag är jävligt dyrbar.
visst jag har en bakrund
finns med i registret.

Och mina bästa vänner

är släkt med terrorister.
Sanningen till lögnen det
ligger ganska nära.
Men det finns så många
falska så har inget att begära.

Har gjort som många andra viljat
och tappat min karaktär.
Men nu har jag den tillbaka
och den kommer stanna här.
Många dömer snabbt och
det skapar en stämpel


Folk gillar väl inte sanningen
och man får en etikett

Jag brydde mej innan
men har lärt av mina fel.
Att inte våga vara sej själv
blir snabbt till en svaghet
Jag drar ingen över kanten
svart eller vitt .
Utan drar min teori på
hur det är igenomsnitt.


Det är klart jag har mått dåligt .
Det har alla i sitt liv.
Jag har gråtit mej till söms
och jag har skurit mej me kniv.
Tagit överdoser proppat i mej
medeciner.
Sovit flera dagar dragit
för mina gardiner.

Testat massa droger blivit
tagen av snuten.
Men har slutat blicka bakåt
på ett gammalt förflutet.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby