Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar känslor metaforer


Sjung orätt fast på rätt sätt

Sjung
Sjung ut dina känslor
Om du dör imorgon så dör din chans för att sjunga
Gör något rätt!
Sjung för livet sjung för din ilska
sjung för dina föräldrar
som aldrig hjälpte dej på vägen
du lärde dej att ta dina första steg

Sjung för att någon ska finnas när
du tar dina sista steg
Sjung ut för sprutan du skjuter in i armen
blodet som rinner ner till kudden
Varför ska du alltid skräpa ner?
Gör något rätt! orätt fast på rätt sätt
Sjung ut tills lungorna kletar sig upp i halsen. aj

Sjung tills inälvorna sprängs av
kämpeglöden sprängs och kladdar ner.
Kan du aldrig göra rätt? aj!
Sjung in i det sista tills den
sista glöden sköljer ut ur kroppen
Draken sprutar eld som brände
ner den vackra fotöljen.
Kan du aldrig göra något på rätt?
Orätt på ett rätt sätt




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby