Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan de bli ibland när man knarkat för mycket. Även skriven när en del av vettet flygit ut ;)


Tänder en spliff

Vad är det för datum idag tro?
Känns som mjölken börjat sitta ner och gro
När diskade jag senast?

Måste vart ett tagsen för här stinker senap.
Jag äter kiwi på ett sätt jag aldrig gjort förut.
Disken är full och allla skedar är slut.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 18:23



Bookmark and Share


  aol
känns igen från en tid i mitt liv, när spriten styrde,
2010-04-26

  Louisedottern
Klockrent.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby