Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång till

Andas en gång till,
så jag får dra in luften
och känna smaken av dig.

Smek mig en gång till,
så jag får känna beröringen
från dina fingrar mot min hud.

Kyss mig en sista gång,
så kan kan få känna
allt ditt begär.




Fri vers av nathan
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-25 20:17



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Bra poem!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan