Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så mycket man inte förstår


Alltid jobb






har aldrig förstått

varför vissa människor

lever för sitt jobb

jag jobbar för att leva




Fri vers av Christine Sabel
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-26 00:42



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja de blir och är
jobbet... Ibland
undrar jag finns
det inget annat
än det. som bär
när de nu på
jorden är...
Väl skrivet!
2010-02-26

  David Calvert
det är nog bra att försöka förstå ändå.

hur som helst förstår jag din poäng och håller med.
2010-02-26

  Lavinia Röd
Hahaha, ja det gör jag också! Men för min del så beror det kanske på att jag själv inte känner mig skapande på mitt arbete. Jag går dit enkom för att tjäna pengar.Hade jag gjort det som jag gör på fritiden hade jag nog åkt i den jobbfällan :)
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel