Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tror du att jag är?

Vad tror du att jag är
en låda i din avlagda pulpet
en hemlig sida ur en ännu oläst bok
en skattkarta till osett land
dit ännu ingen satt sin fot

vad tror du att jag är
en blomma som du aldrig sett
en droppe av det som
själens morgon saknade

en låda i din avlagda pulpet
som någon just har upptäckt vara fin.

Ett gammalt låst skrin
som ingen nånsin funnit
nyckeln till
är det så du ser på mig
jag frågade men svaret
är ej givet mig

 ännu..




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-26 00:49



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Wow! Så poetiskt beskrivet! :)
'en droppe av det som
själens morgon saknade'

Varje rad är som en målning!
Tusen tack för läsupplevelsen!
*bokmärkes*
2010-02-28

  Marlboroman/Hg VIP
En grej i dessa riktigt goda rader:
"är ej givet mig" bör vara "är inte givet mig"
så flyter det så fint, så fint.
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~