Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens multiplikation


Kanske är vi båda usla på kärlek

Vi kanske båda är usla på kärlek
Vi kanske är osäkra
och rädda
för att något ska gå snett
att det ska göra ont

Vi kanske båda har en statistik
som visar kärlek som möglar
fort som en gräddfilsburk i en garderob

Vi kanske båda är usla på kärlek

Vi kanske båda tycker det är lite skrämmande
att komma någon så nära
och kanske
tycker vi att det är lättare att vara fri
än att binda löften
och att dela ett hjärta

Vi kanske båda är usla på kärlek
Fast...

Jag vet inte hur det är med dig
men jag har alltid varit usel på matematik
Dock så vet jag
att ett negativt tal
multiplicerat
med ett annat negativt tal
blir en positiv produkt

Så kanske
är vi båda usla på kärlek
Men kanske skulle vi bli något väldigt fint




Fri vers av Pyrén
Läst 449 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-26 04:00



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt bra
2010-12-09

  Anna*
Gillar din matematiska twist mycket :-)
2010-08-14

  isabell.larsson
otroligt jäkla bra.
2010-04-22

  rajaynaya
asgrymt, fick mig att tänka till lite!
2010-04-05

  kärleks ängel
underbar!
2010-02-28

  peter markurth
det år alltid snett o gör ont, sådant är det mänskliga
2010-02-26

  Marlboroman/Hg VIP
"Vi kanske båda är usla på kärlek" = kanontitel. Tänk till lite och gör resten av raderna lika fokuserade, sammansatta och starka.
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén