Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik i natten

Steg efter steg på en mark målad vit
under stjärnklar himmel och månens blyga invit
försöker tänka bort mina tankar
går ombord min själ som vägrar lätta ankar
vandrande skuggor förenas och blir två
glömda små tårar och hjärtats färg är blå
drömmar som lämnat mig för att de inte kunde slå in
sagan om kärlek som bara är min
hjärtat fryser och skakar i mig
det önskar att vandringen var till dig




Fri vers av poetlinan
Läst 365 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-26 09:54



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Blir, som dina texter, helt lyrisk
2010-09-02

  firefire
mycket vackra ord i denna dikt fylld med så mycket längtan och sorg,och de berör..detta var mycket bra och känslosamt,känsligt och fint...
2010-02-26

    Niklas H
fantastiskt fin rytm. gillas :)
2010-02-26

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan