Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörker sluter ögonen

 

Blekheten sveper in  under tystnad

förfaller ordlöst intill själen

ögonen är sotiga av sorg

Hjärtat fångar upp liv i mörker

målar nyanser av regnbågen

söker tröst bortom snövita landskap

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 15:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är synd tycker jag med tövädret nu då
men SMHI lovar det skall bli kallar igen
men det menade du inte me texten
en metafor
förstås
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz