Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamning

Känner på mig att det finns någon därute
Som behöver en sådanhär
Det kan gå för lång tid emellan
Då känner man saknaden efter en sådan
Den värmer och känns väbehövlig då

Kan inte ge dig den på riktigt
Men ta den emot ändå

KRAM




Fri vers av Anjeska
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska