Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera barnanöd...




JERIKOS MURAR

Ett tre månaders barn
med täppt näsa
är förstås inte så lätt
För den där lilla krabaten
kan ju liksom inte förstå
när man tar ett papper
och kramar om näsan
Och sedan därefter tar
och droppar koksaltlösning
i näsan på en

Då låter det
om inte lite i överdrift
som om min dotter
skulle ha varit till
god hjälp
(om vi hade levt på den tiden)
till att rasera
Jerikos murar med




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 16:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mins du låten "It´s mad" med Jerusalem?
Kanonlåt på jerikotemat.
2010-02-26

    Niklas H
haha. hög igenkänningsgrad. bra skrivet
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar