Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGNÄSA

Mitt liv är en revansch
hämnd kanske

På all förfluten förbannelse
som uttalats mot mig

Vänta Du bara
Vänta Du

Jag vill överraska
Få dig snopen
Stå du där med din långnäsa

Jag är i oceaner av
hopplös oro
vad gör väl det
Jag fick ju revansch ändå

Även om jag revanscherade
hela världen
men infann mig i Abyss
                                            -Långnäsa där!
så skulle jag få frid

Det känns elakt
ondska och illfundigt
Ren och skär förlust

Men jag lever ju här
Vad kan man annat bli
i landet Sverige?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 17:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hämnden kan smaka sött och förefalla ljuv, men i det långa loppet hamnar man i en ond cirkel, som Lou Reed sjöng om i "Vicious Circle".
2010-02-26

  Mr Lindemann VIP
Lång näsa och hängläpp. Påbyltade åkte vi in till vackert vårmeKTIga Norrköping. Vi var många som samlades i kylan på hamnplan för att hälsa in våren, men min akilleshäl var i vägen

bra lite sådära dikt du gav
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar