Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag när allt är du?

Hallå!
När ska du inse att allt inte
kretsar kring dig, dig och dina problem

Har du nånsin tänkt fråga hur jag mår,
tänk om jag mår, jag också.

Hur ska jag prata när du
hela tiden avbryter mig.

När ska jag använda mina ord,
när du alltid pratar för mig.

Försök inse att centrum inte är du

dig
dig
dig
dig

Hur kan du säga dig vara så mycket bättre än andra
när allt du tänker på är dig själv.
Och nu när du ej några vänner har kvar

För nu jag orkar inte lyssna mer

jag har också ett liv
men det missade du

När du avbröt mig
för att berätta om dig själv...




Fri vers av yoyyo
Läst 1144 gånger
Publicerad 2005-11-02 11:06



Bookmark and Share


  ~mE~
Så sant! Det känner man verkligen igen, det finns alldeles för många självupptagna människor här i världen. Bra skrivet! Bra beskrivet! =)
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo