Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bjuder ut dig

Du bjuder ut dig.
Med djup urringning och kort kjol.
Söndriga nätstrumpor och skor du knappt kan gå i.

Du brukar träna hemma.
Förbereda dig inför att förvandla korridoren till en catwalk.
Få höfterna att vicka, rumpan att puta, brösten att hoppa.

Ibland glömmer du BH:n när du har på dig tunna linnen.
Hoppas att det är kallt.
Så att bröstvårtorna ska styvna,
Synas genom tyget.

Och på lektionerna böjer du dig ständigt framåt över bänken.
Händerna korsade under brösten.
Pressar ihop dem,
skapar en klyfta som drar till sig deras blickar.

Du särar på benen på bänkarna i korridorerna.
Visar dina nakna lår.
Låter dina fingrar vila under kjolen.

Och på festerna dricker du dig redo.
Trycker dig mot varma killkroppar och pressar in tungan i deras munnar.
Det smakar kött.
Och blod.
Ångest.
Och ånger.
Men du lyssnar inte.

Du ligger naken efteråt,
Din kropp begravd under täcket.
Deras ansikten vill möta ditt men du gömmer dig undan deras blickar.
Så desperat du var för att få dem att fästa sig på dig.
Några ensamma tårar glänser på din kind
men du torkar bort dem innan någon annan än du vet om att de existerar.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 19:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nätstrumporna skär in som om låren vore rökt kassler och de högklackade skorna ser ut att vara minst ett nummer för små, att inte alla killar kollar in henne och särskilt inte den där killen på första bänk precis framför lärarens kateder, det känns så att kinderna rodnar varje gång det är lektion, varför tittar han inte ens i ögonvrån?
2010-04-18

  Nina Nightwish
Vilken sorgsen stark text..
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren