Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden går vidare efter fest med allt vad det innebär.




LIMERICK - Guestports VI

 

Johanna från Klintemåla har ingen mera bula
men baksmällan och påsarna under ögonen är fula.
Västra sidan om Lagnöströmmen
våran färd går som rena drömmen,
så nu får du allt lägga av med att strula.




Bunden vers (Limerick) av Stefan Viljehammar
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 20:44



Bookmark and Share


    papillon
Radantalet är rätt, rimflätan likaså men så var det metern........
Jag tror att du skall läsa på lite om limerickar.
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar