Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meow.




Molly

Hon sätter sig här bredvid
och slickar mina sår
smeker bort mina tårar
hon suckar och hennes
andetag blir till mina
så lockigt är hennes hjärta
intrasslat i hårbollarna
som göms i hennes gom
små ljud som piper -

Hon som piper
och jag ger efter, förstås
tar upp hennes skål
fyller den till bredden
klappar stilla, tyst
när jag går hörs det
men när hon tassar, smyger
finns det ingen tystnad i världen
som kan överrösta
inte heller tysta




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-26 22:50



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
lovely. I really like the name Molly, it was my grandmother's name.
2010-03-04

  Nina Nightwish
Fint!!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter