Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad på sockerdricka redan 2/6.


du du du.

låt oss glömma allt
leka förälskade och
låtsas att vi finns




Bunden vers (Haiku) av KarinOlsson
Läst 1144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-02 12:00



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Ja med fantasier kan man komma långt..

Härlig liten text...
2005-12-08

  Karin I
vilken skön och kort liten text.bra.
2005-11-27

  Smultris
Helt underbar... *Drömmer mig bort*
2005-11-20

    stackars
Så fin!!!
2005-11-07

  Charly
Åh vad fiiiiiiiiiin!
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

KarinOlsson
KarinOlsson