Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


vi lämnar henne som ett imperfekt.

för vet du vad
det finns ingen framtid utan ett förflutet

och jag tappar fortfarande slutet på vartannat andetag
av att dina armar en gång haft sin plats kring hennes midja
jag vet att jag är full av frågor som borde lämnas utan svar
för vad du än säger, så kommer dina ögon glimra nostalgi
och ingen tid av vår tid ska vara hennes tid
men ändå
                  hur ofta finns hon i din tanke
                     när dina läppar är på min hud?


kanske att jag tänker lite för mycket på ditt förflutna
och glömmer att jag delade gårdagen med honom, inte dig
även om det inte blir samma sak, för du är inte samma
som honom, och jag har nog aldrig svävat
lika lycklig
      som inatt
och jag älskar älskar älskar att få älska dina ögon högt
liksom få säga till hela jävla världen hur vacker du är
och veta att det bara är jag
i hela jävla världen som faktiskt vet
hur vackrast du är när du sover


och jag har aldrig varit vackrare än i dina armar
jag har fått smaka på trygghet, inlindad i din famn
och jag kanske är ung och otänksam, när
jag tror på att din blick talar sanning
och att det är jag jag jag för dig
liksom det är du du du för mig

                                    älskade du henne?
                                   älskade du henne?
                                  älskade du henne?


kanske att jag är rädd för att du ska lämna
vår framtid i mina händer och vandra iväg (tillbaka)
utan att låta mig få värma din hals, igen
kanske för att jag låtit bli att tänka mig för
jag kastade mig i en förälskelse och fastnade
inte alls
för jag föll, faller, lite djupare, lite längre
för var kyss som går
och det finns inget slut i vårt vokabulär
ingenting med avslut är värt att veta
för till sist, så hamnar vi tillbaka
till då jag tappade slutet på mina andetag
igen


du förstår aldrig vad jag viskar till din halsgrop
för när jag talar om henne så talar jag i ett imperfekt
och vi är så jävla framtid man kan bli

           älskar du mig?




Fri vers av KarinOlsson
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-11-02 12:16



Bookmark and Share


  Allica
Just det!Måste bara få säga att titeln var väldigt bra oxå.
2005-11-22

  Allica
*ryser* Mycket bra skrivet om detdär som man inte egentligen ska tänka på, hans ex!Gillar "du förstår aldrig vad jag viskar till din halsgrop
för när jag talar om henne så talar jag i ett imperfekt
och vi är så jävla framtid man kan bli" för man känner ändå styrkan trots dedär farhågorna om att han ska försvinna.
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

KarinOlsson
KarinOlsson