Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knäsvag. sockerdricka. nu den 6e september, 11 dagar innan du och jag, älskling ^^


det handlar om honom, henne och kärleken.

det handlar om honom och henne
som bara hjärtar varandra i tanken
fast alla redan sett banden
mellan blickarna i korridoren

och det handlar om honom och henne
som båda önskar sig varandra i smyg
men är för blyga för ett
hej, hur är det?

det handlar om honom
som drömmer om hennes doft
och känner lycka då han blundar
för då är hon där igen
och försiktigt kysser insidan
av hans ögonlock

och det handlar om henne
som stryker fingertoppar
mot hans bild i katalogen
och har memorerat
hans läppar nog
för att kunna skissa
hans mot hennes

det handlar om honom
som funderat på om hon är magisk
för han såg i hennes ögon
att hon såg precis vad han tänkte
eller kanske kan hon läsa
tystnaden
som är full av alla dessa ord
de inte riktigt vågat sagt

det handlar om henne
och leende efter leende av lycka
som får hela hennes omgivning att undra
över vad som egentligen har hänt henne
och hon vet bara att det är någonting
med värmen i bröstkorgen
och hennes fjärilars entusiasm
som får henne att le
och le, och le..


det handlar om en framtid som skriker närhet
och om att kunna gå på en förälskelse
utan att snubbla eller tappa balansen
om att leva för någon annan
och aldrig någonsin önska sig något mer
då man redan håller
världen i sina armar

det handlar om vad som skulle kunna bli
fingertoppar som bränner kvar i hennes ryggrad
och två hjärtan som slår sin puls tillsammans
om g(l)ömda tider, som för alltid kommer dofta nostalgi
och få dem att minnas
att de en gång var en del
av varandra




Fri vers av KarinOlsson
Läst 687 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-11-02 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinOlsson
KarinOlsson