Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
riktigt gammal dikt men har 99 favs på sockerdricka, så jag tänkte att jag kunde lägga den här med. :)


bara två av sex miljarder

1.
det handlar inte om att hitta någon som är singel
utan om att hitta en till som inte vill vara det längre

ännu en till
utav sex miljarder
som vill hålla en annan hand
hårt
och som skulle kunna tänka sig
att aldrig någonsin släppa

någon som
faktiskt börjar förstå
att vintern kommer
och för med sig kylan
(igen)
den kyla som bara två
tillsammans
kan gömma sig från



2.
det handlar inte om att hitta sin själsfrände
snarare om någon som kan tänka sig att bli

någon som faktiskt vill
veta allt det där om dig
sånt du aldrig berättat förut
aldrig
men sådant som ändå
är en del utav dig

någon som
aldrig någonsin tröttnar
på din röst
och som låtsas om
att han inte hört skämtet förut
bara för att ditt skratt
får honom att le



3.
det handlar inte om att bli kär vid första ögonkastet
det handlar om att fortsätta vara det, dag efter dag..

att fortfarande vakna
nykär
med ett leende på läpparna
och att fortsätta älska
samma kropp
samma själ
samma person
dag ut och dag in

och att våga älska
alla hans brister
(som han hatar)
annars älskar du ju
inte hela honom


4.
det handlar inte om att hitta den perfekte
det handlar om den som är perfekt för dig

den enda
som i dina ögon är
(om möjligt)
ännu vackrare när han sover
och som
få dig att skratta
av att bara
finnas till

och han är den enda
som får dig
att räkna alla tankar
av saknad
när han inte är nära


5.
det handlar inte bara om sex
det handlar om beröring

om hur hans händer
kan få dina fötter
att tappa tyngd
av att bara
memorera din kinds konturer
med fingrarna

om hur hans läppar
väcker känseln
i hela din kropp
av att bara
kyssa dig lätt på pannan
när du sover



det handlar inte om att hitta någon att leva med
det handlar om någon man inte kan leva utan




Fri vers av KarinOlsson
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
det handlar inte om att hitta någon att leva med
det handlar om någon man inte kan leva utan


Briljant!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

KarinOlsson
KarinOlsson