Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


allt vi aldrig sa

var du någonsin beredd att ge mig din famn?

letade du någonsin anledningar
att bara vara nära utan att vara
närmast
att bara få vara öppet naken
med alla kläder på och
låta mig hjälpa dig trassla ut
tankarna som sitter likt kedjor
kring dina revben och
skaver hål på
kärleken



önskade du dig någonsin någonting annat?

hände det att du såg på mig och
tänkte på någon annan
någon annorlunda
någon mer som
du
hände det att dina ögon svek dig och
inte vågade titta när jag lät dig läsa ur min bröstkorg
kunde du inte
ville du inte
var du inte intresserad nog
att försöka



du band mig kring ditt finger och
jag fanns alltid där jag
bad aldrig om mer och jag
räckte ändå aldrig till


idag önskar jag mig inte vår kärlek tillbaka
jag önskar mig inte din famn
idag ser jag tillbaka på en kärlek
där du aldrig önskat dig min




Fri vers av KarinOlsson
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-03-07 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinOlsson
KarinOlsson