Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och en vän

Allting jag vill är att hålla dig i handen,
Allting jag vill är att du ska vara min.
Men allting har blivit så fel.
Det är inte ditt fel, det är mitt.
Men det är bara du som ser felet




Fri vers av Mixmix
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-27 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mixmix